Disclaimer

Haaai leuk dat je op dit stukje van blog kijkt. Hier zal ik nog wat zakelijke dingetjes vertellen, ook dat hoort bij het bloggen 😀 Anyway alle blogposts die ik op mijn blog schrijf, schrijf ik vanuit mijn eigen, persoonlijke ervaring. Zo ook de blogposts die te maken hebben met allerlei verschillende aspecten van het ziekenhuis en niet gezond zijn. Op mijn blog kun je die posts vinden onder ‘All kind of hospital stuff’.

Ik ben geen arts…. Alle posts die ik schrijf, gaan over wat er voor mij werkt. Hoe ik mij staande houd tussen de afspraken door, de zenuwen die daarbij komen kijken en mijn ervaringen bij sommige onderzoeken. Adviezen van hulpverleners, adviezen van mensen om me heen en eigen ervaringen maken dat ik in sommige gevallen al een hele eigen werkwijze heb ontwikkeld. Ik weet hoe ik uit mijn paniekaanvallen kom, ik weet wat ik moet doen als ik pijn heb. That kind of stuff:D Heel vaak weet ik het ook nog niet maar that’s the journey. It’s worth to figure that out 😀

Advertorial/Sponsoring/samenwerking

Wanneer ik schrijf over spullen(boeken, films, hulpmiddelen) kun je ervan uit gaan dat ik dit zelf heb betaald. Mocht dit toch niet zo zijn dan zal ik dit onderaan mijn artikel erbij vermelden en naar mijn disclaimer verwijzen. Daarnaast zal ik bovenaan mijn post vermelden dat er sprake is van een advertorial, sponsoring of samenwerking. Dit zal ik aangeven door: #advertorial of #spon of #samenwerking. Met advertorials zal ik er altijd voor kiezen om over producten of boeken, series te schrijven waar ik zelf enthousiast over ben. Producten waar ik niet achter sta, daar zal ik ook nooit een advertorial voor schrijven.

Affilate links

Sinds kort maak ik zo nu en dan ook gebruik van affilate links van bol.com. Die affilate links staan in posts maar ook op een banner op mijn homepage.

Wanneer je via die link een product besluit te bestellen dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Aan de posts kun je dit zien door het sterretje achter aan de titel. En ik beschrijf dit ook onder aan mijn post nogmaals. Ik vind het zelf heel erg belangrijk dat ik alleen affilate links maak bij producten waar ik in geloof. Bij boeken, films of andere producten waar ik echt heel enthousiast over ben!:D Er zullen dan ook echt geen links op mijn blog komen bij producten waar ik zelf niet achter sta.

Heb je eventueel nog vragen over advertorials, affilate links, samenwerkingen of andere dingen dan kun je me altijd een mailtje sturen. Dan beantwoord ik je vraag binnen een paar dagen!

See you next time!

-Joyce-

One Reply to “Disclaimer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.