with my favourite songs?

Follow my blog with Bloglovin

Muziek…. That’s my love maar oh zo persoonlijk voor iedereen. Ik haal heel veel rust uit muziek. I use it when I’m happy, when I’m sad or when I need to calm down. It’s there every day and doesn’t let you down. Like people can do sometimes….

Op dit moment gaat het niet zo goed met mij en ik luister nu met name hele fijne, prettige muziek. Muziek waar ik mijn ei een beetje in kwijt kan of die me terugbrengen naar mooie herinneringen. It’s music waarvan ik de tekst heel goed begrijp en kan wegdrijven op de melodie. I love those songs.

The Script- Superheroes:

Robin Schulz feat. James Blunt- OK:

Calum Scott feat. Leona Lewis- You are the reason:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.