Sometimes..

Sometimes it’s okay not to be okay.. Even niet oke, een terugslag voor even. Het zoeken van mijn acceptatieweggetje 😀

Sometimes it’s okay not to be okay… Now I’m not okay.. En ik denk dat het nog wel even duurt voordat ik weer okay ben.. But that’s okay. Ik blijf nog steeds hier hoor don’t worry about that. You know ziek zijn, beperkt zijn of hoe je het dan ook wil noemen levert je echt wel voordelen op maar ook nadelen en die maken de moeilijke dagen net nog even wat moeilijker…. En als je dan zo gevoelig bent als ik, dan worden de moeilijke dagen helemaal een pretje. Laatste tijd zijn er van die momenten dat ik niet zo helder ben en niet helemaal mezelf ben, vergeet ook snel stuff en dat is niet echt ik. Dat is gek om mee te maken. Vind dat moeilijk… Maar nu gaat het gelukkig even goed genoeg zodat ik eventjes wat kan schrijven 😀

Even niet leuk

Ziek zijn/beperkt zijn vind ik nu eventjes niet leuk. Het maakt me verdrietig dat ik niet zelfstandig boodschappen kan doen, niet last-minute op vakantie kan gaan met mijn vriend, zelfstandig kan wonen of uit kan gaan ’s nachts met mijn vrienden en vriendinnen…. Het gewoon echt echt mee kunnen doen in de samenleving zou ik zo zo zo graag willen! Werken, leren, eigen huis, zorgen voor rust voor je gezondheid. Zorgen voor de mensen om je heen. Huisje boompje beestje that kind of stuff 😀

Tuurlijk it’s still possible maar op een andere manier, aangepast. That’s the whole point, alles moet anders en aangepast. Really everything… I’m different, not the same as everybody else. That hurts so much. En tegelijkertijd weet ik dat dit het begin is van de weg die accepteren heet. Accepteren… Een weg waarvan ik dus dacht dat ik die allang ingeslagen was….

But I  still need to win this….

Not dus… Misschien even een terugslag maar even maar. De laatste weken gaat het niet zo heel erg goed en daar ben ik onrustig van…. Ik wil me sterk houden en dat lukt best maar rotmomenten zijn er wel wat vaker de laatste tijd. Like I said, het is de weg die accepteren heet. Nu zijn er nog heel wat hobbels op die weg. En dat zorgt even voor onrust, een onrust die ik nog niet onder controle heb. Dat komt wel, just need some time om het uit te vogelen. I don’t know why but I can’t give up…. I have to get trough this all. Meestal werkt muziek luisteren heel goed. Ik heb een aantal liedjes waar zulke mooie, passende woorden in voorkomen. Like the one here:


”Look inside you and be strong,

and you’ll finally see the truth

that a hero lies in you”

Ken je dit nummer??? Herken je het, let me know if you do! I love it!!! Hij staat al op repeat op mijn telefoon en als mijn laptop aanstaat ook. Uiteindelijk is het denk ik wel zo, we are the heroes. I am a hero..Wat er ook gebeurt en hoe het dan ook gaat lopen, er blijft een kracht in mij zitten want anders had ik er nu echt niet meer geweest. Ik geloof dat wat voor drijfveer er ook in mij zit, ik mijn acceptatieweggetje wel ga vinden. Just need to get trough this all.. Als ik me zo rot voel, voel ik me net een slappe vaatdoek of zoiets. En ik ben liever een mooie, grote boom. Eentje met wortels, appeltjes en een holletje waar je je in kan verstoppen als veiligheid belangrijk is. Met wat hulp heb ik een boom getekend en geverfd. Sounds stupid maybe maar het helpt om op die rotte momenten naar de boom te kijken en te bedenken wat ik allemaal wil en kan als ik straks weer sterker ben en het weer beter gaat. Dat antwoord kan ik je wel geven namelijk, that’s a lot!!!!!

See you next time!

-Joyce-

One thought on “Sometimes..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.