Diary 6# Lichtpuntjesweek

Het is alweer een tijdje geleden, dus ik dacht lichtpuntjesweek it is!!!! Het was me een weekje wel, maar wel eentje waar ik onwijs van heb genoten. Ooooh dat zonnetje en die fijne temperaturen. Het was een paar dagen gewoon tegen de 18 graden, zo zo zo lekker!!! Hebben jullie ook zo genoten en leuke dingen gedaan?! Ben benieuwd, let me know below!

Zondag 24 februari

www.onestepataday.blog
Van bloemetjes word ik zo zo vrolijjk!!! Het is net alsof dit bloemetje langzaam aan het groeien is en uitgroeit tot een volwassen sterke bloem. Eigen net als wij allemaal, we’re strong too!!

Deze zondag begon als een echte mooie zondag. Heel rustig lekker ontbijten, eitje bakken. Daarna nog een mandarijntje erbij. Ik weet dat het de aankomende dagen nog lekkerder weer gaat worden dan vandaag! En toen zag ik deze bloem. Zo moooooi, op weg om uit te groeien tot een sterke mooie bloem. Eigenlijk net als wij, net als ik. Vandaag heb ik heel rustig aan gedaan. Ik heb wat gekleurd in mijn boek, verder gegaan met mijn diamond painting maar vooral heeeeeeel veel thee gedronken en gekletst met alle lieve mensen om me heen.. Kletsen kletsen kletsen XD

Maandag 25 februari

Diary 6 www.onestepatadayblog

Na een heerlijk weekend begon deze week weer met bloedprikken! Met de welbekende formulieren XD Controles voor de internist komen er weer aan, ben heeel benieuwd wat daar uit gaat komen! Heb bloed laten prikken voor mijn hb, mijn ijzerstatus, mijn schildklierfunctie en mijn volledig bloedbeeld. Let’s see what’s that gonna bring. Mijn ijzerstatus moest nuchter dus ik moest er nog veel vroeger uit dan normaal 😮 Na het prikken eerst ontbeten onder andere met wat ananas!!! Zo lekkeeeeer :D:D Daarna heb ik nog wat andere taken gedaan, maar vooral heeeel erg veel genoten van de zon! Zonder zonnebril de hort op gaat niet meer geloof ik XD

’s Middags ben ik met mijn vrienden buiten in het zonnetje gaan eten en ik kon het niet laten eventjes in het gras te gaan liggen. Daar kon ik zo van genieten, mijn hoofd in het gras met alle sprietjes en de zon op mijn hoofd. Met mijn lieve vrienden vriendinnen.. I was done, die middag waren genoeg lichtpuntjes voor de hele week!

www.onestepataday.blog
Uit mijn stoel en in het gras! Huggeeeee lichtpuntje

Dinsdag 26 februari

www.onestepataday.blog
Aan de andere kant van het ziekenhuis. En in de buurt de Euromast.

Dinsdag was weer zo’n heerlijk dagje!!! Dit was zo’n dagje waarvan ik ’s ochtends al wist dat het een goede zou worden. Ben je benieuwd waarom? Nou de zon, vind het heeeeerlijk als die me ’s ochtends met zijn eerste zonnestralen in mijn bedje wakker maakt. Ben benieuwd of je dit herkent? Heb je dat ook?? ’s Ochtends had ik het vrij druk met afspraken voor mijn therapie maar ’s middags ben ik zelf buiten geweest!!! Yaayy 😀 Ben in de buurt geweest van de Euromast, na ja in de buurt…. Voor mij was het in de buurt XD liked that picture a lot. Echt dat parkje bezoekje waard, zeker weten!!

Woensdag 27 februari

Woensdag stond met koeienletters RUST op het programma. Dinsdag was best veel en ben ik in mijn rolstoel nog naar achteren gekukeld. Oooh owww…. Dat was meant to happen some day.. Rust dus XD Heb ik ook veel gedaan maar ik moest en zou even verder gaan met mijn diamond painting. Maar dat even werd een uur of na ja ik geloof eigenlijk zelfs anderhalf uur…. Oepsss. Nog meer hoofdpijn tot gevolg XD Kennen jullie diamond painting? Ik vind het fijn om te doen, word er rustig van. Ondanks het feit dat je er hele fijne motoriek voor nodig hebt, kan ik het iets aangepast nog prima doen! En inmiddels is het een soort meditatiemomentje geworden:D Als je ermee begint krijg je een groot, leeg vlak waar allerlei nummers en figuurtjes op staan. Die nummers en figuurtjes corresponderen met steentjes in een bepaalde kleur. Dan is het de bedoeling dat je met een speciaal pennetje de steentjes op het goede plekje legt en dan komen er zulke gave tekeningen uit!! Vet he?!

Donderdag 28 februari

www.onestepataday.blog
Mijn blauwe druifjes:D Of na ja eigenlijk zijn het paarse als je het mij vraagt

Vandaaag was gewooon druk druk druk! Hihihihihi een tijdje geleden had ik met mezelf afgesproken dat ik dat dus niet meer ging doen want why, just why?? Waarom rennen als je door te lopen net zo veel of misschien nog wel meer kan doen?? Reminder voor mezelf dit!!! Toch is het vandaag wel een hele belangrijke dag, zeldzameziektendag. Ook ik heb een zeldzame ziekte. Wil je weten wat ik precies heb? Over de belangrijkste diagnose schreef ik een artikel, die kun je lezen via deze link. Ik heb congenitale myopathie, cardiomyopathie en de ziekte van Hashimoto. Over de overige diagnose komen binnenkort nog 2 posts van online. Alle drie de diagnose samen, zorgen voor heel wat lichamelijke en daarbij dus ook psychische problemen. Ik vind het belangrijk om bewustzijn te creëren voor zeldzame ziekten, vaak zijn de zeldzame ziekten ook de onzichtbare. Niet alle lichamelijke problemen hoef je direct te zien…. Onzichtbaar ziek zijn bestaat en meer dan men denkt.. Ik hoop en denk dat bewustzijn er ook voor zorgt dat behandeling dichterbij komt. I need that, want ik ga hard achteruit….

Ik heb vandaag eigenlijk geen goede foto’s gemaakt maar ’s avonds ben ik nog wel even bezig geweest met fotograferen. Vorige week superleuke blauwe druifjes gekregen en I needed a photo. Maar het lukt gewoon niet XD scherp was het niet te krijgen….. Zelfs niet met mijn hand erachter 😮 Daar ga ik nog een keertje mee aan de slag, moet toch te doen zijn?!

Vrijdag 1 maart

www.onestepataday.blog
Starbucks!!! Koffie en aan de blog met die handel

Ooohhw wat kan bloggen soms overweldigend zijn… Love it, schrijven vind ik leuk. En daar kan ik mijn ei in kwijt, meestal schrijf ik ook gewoon letterlijk wat er in mijn hoofd opkomt. Maar dan dus ook echt letterlijk :p Langzaam probeer ik wel meer te vertellen over mezelf, wat ik doe, hoe het gaat. Not only the simple stuff 😀

Starbucks! Ouderwetts starbucks drinkeen, heeeeeerlijk. En heeeeel veel kletsen. Het liefste drink ik warme choco met soja of latte machiato met kokos. Genieten, iedere keer moet ik weer lachen hoe ze mijn naam schrijven. Nu goed!! Met dat ik dit laatste stukje schrijf, begint de zon weer in mijn scherm te schijnen. Ik denk niet zomaar.. Something goood! Not gonna tell unless you ask me to.

Dit was mijn week! Hoe was die van jou?? Die van mij was weer fijn! En heb ik zeker positief afgesloten. Op naar een nieuwe mooie week.

See you next time!

-xxx- Joyce

2 Replies to “Diary 6# Lichtpuntjesweek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.