Tag: Share the happiness!

Deze tag vond ik op de blog van Lisanne van Lisanneleeft.nl . Zij heeft deze tag bedacht en plaatste hem 8 jaar geleden. Nu pas vond ik hem, but I figured beter laat dan nooit XD Daarbij hij past perfect, bij mij op dit moment! Lichamelijk gaat het steeds minder en leuke dingen blijven doen is zo zoooo belangrijk! Dan houd ik het leuk voor mezelf, blijf ik mijn vrolijke ik:D Als je chronisch ziek bent is het belangrijk, maar ook gewoon. Gewoon sowieso is dat belangrijk. Ik denk dat het belangrijk is dat wij in deze samenleving, deze wereld iets minder gaan rennen en soms wat meer stilstaan. Stilstaan heel even maar en genieten van dat moment. Ik kan zo ontzettend gelukkig worden van dat soort momentjes. Wil je trouwens Lisanne haar tag teruglezen? Klik dan op deze link. Neem trouwens een kijkje op haar blog! Lisanne haar blog is zo inspirerend!!! Ze heeft heel veel mooie posts geschreven:D
Lisanne schreef dit stukje voor zij haar tag verder schreef.

We hebben allemaal kleine dingen die ons leven leuk maken. Zelfs als we ziek zijn, verdrietig zijn, en als het allemaal gewoon niet zo mee zit. Deze kleine dingen houden ons op de been! Een lief smsje, een meisje dat lachend op de fiets zit, het zonnetje dat naar binnen schijnt, een bed dat fijn ligt, een vrije dag, en ga zo maar door. Nu wil ik van jou weten, welke dingen zijn dit in jouw geval? Waar word jíj blij van? Wat zijn de simpele dingen die jouw leven zo leuk maken? Maak er een lijstje van en share your happiness! Liefs, Lisanne (Lisanneleeft.nl)

Mijn 1o hapiness puntjes zijn:

  • Als het zonnetje schijnt op het gras liggen, met mijn schoenen en sokken uit. En zo met blote voeten op het gras. Zonnebril op, boekje erbij, ijsje erbij. Helemaaaaaaal prima!!!
  • Kletsen met alle lieve mensen om me heen:D
  • Muziek maken! Je vingers over snaren of op keyboard toetsen laten gaan en dan de tonen horen. Om vervolgens die tonen dan te horen veranderen in liedjes 😀 Love it!
  • De geur van zelfgemaakte koekjes in de oven
  • Een nieuw liedje ontdekken op Youtube en deze dan de hele dag op repeat hebben staan
  • Naar de kapper:D
  • Buiten de vogeltjes horen fluiten, de eendjes in het water zien zwemmen. Of de wind in je gezicht voelen, de regendruppels op je gezicht. De wind door de bomen horen waaien. Those little things.
  • Bij andere mensen een glimlach op hun gezicht toveren!! Dat is zo superleuuk!!! Probeer het maar eens 😀 Gegarandeerd dat jij er zelf ook een glimlach aan overhoudt!
  • Slapen onder een dekbed wat net uit de wasmachine komt, oooohhw dat ruikt zo lekkeeer:D
  • Heeeeel lang uitkijken naar een speciaal soort eten, kalfskroket bijvoorbeeld. Love that so much! En als je dat dan eindelijk eet happppinesss:D:D

Dit zijn mijn happinesspuntjes! Wat zijn die van jou?? Let me know below. Ben erg benieuwd! Zullen we afspreken soms wat vaker stil te staan?? Als we dat allemaal vaker doen, wordt het een stukje gezelliger denk ik. En misschien kunnen we elkaar ook nog aan nieuwe puntjes helpen! Win win toch??

See you next time!

-xxx- Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.