De 7 Zussen, 4/5 stars

Reviews schrijf ik over waardige producten, producten en dingen die bij mij passen. En het eerste deel van 7 zussen geschreven door Lucinda Riley past daar zo zo ontzettend goed bij. Ik kon het niet laten om hier nog een review van te schrijven, te goed boek! Wat mij betreft is het echt een How to relax with boek. Gewoon een boek die je leest op de bank onder een dekentje of op een relaxbed buiten in de tuin, met het zonnetje erbij. Dat laatste heb ik gedaan, aanrader kan ik je vertellen!! 😀 Kleuren gelijk je benen een beetje mee(wel zonnebrand meepakken want er is een kans dat je niet meer stopt met lezen en verbranden is niet heel succesvol!!!!)

Waar gaat het boek over?

Het boek gaat over 7 zussen. Ja dat meen ik echt en nee hierbij stopt mijn blogpost niet 😀 I’ll write further no worries. Het verhaal begint wanneer de vader van de 7 zussen is komen te overlijden en de oudste van de 7 zussen dit te horen krijgt. Hun vader, Pa Salt vraagt hen allen naar het gezamenlijk huis terug te komen om het testament van hun vader te horen. Gedurende het verhaal kom je erachter dat de familieverhouding van de 7 zussen wat vreemd in elkaar zit maar ach welke familie heeft dat niet?! Het terugkeren naar het ouderlijk huis en het voorlezen van het testament begint voor een ieder van de zussen een nieuw hoofdstuk in hun leven.

en wat vind ik?

Dit boek vind ik geweldig!!! Like I said, een boek waarbij het niet moeilijk is om eventjes te ontspannen en naar een andere wereld te vliegen. Ik had geen enkele moeite om in het boek te komen, binnen no time zat ik in het 4e hoofdstuk. Lucinda Riley schrijft heel beeldend maar tegelijkertijd ook heel rustig. Ik heb nogal eens moeite om een boek bij te houden als er op een pagina te veel activiteiten of schetsen van personen worden gemaakt. Dat is dit boek totaal niet!!! Gedurende de eerste hoofdstukken merkte ik wel dat de familieverhoudingen vreemd waren maar die informatie krijg je beetje bij beetje voorgeschoteld. Beetje bij beetje kom je erachter hoe alles in de familie zit, wat de geschiedenis is van de zussen en hun vader maar ook wie de zussen zijn als persoon zijn en hoe het contact is tussen hun.

Heb het boek nog niet uit maar ik vind het een fijn idee dat er voor iedere zus een boek is. Zo leer je ze allemaal nog beter kennen en geeft Lucinda nog meer waarde aan de karakters. Like that! Just the idea. I would make a movie of it!!:D:D:D:D Het grappige was dat ik met de ene zus meer heb dan met de andere. Gedurende het verhaal merkte ik dat ik vooral met 2 zussen niets had. Die vond ik vrij hard, egoïstisch en niet prettig in de omgang. Maar daar ging ik over denken in hoeverre kun je een karakter in het boek leren kennen op een paar hoofdstukken?? Is dat niet een muur die die karakters optrekken?? Tis erg meeslepend en ik had bij lange na niet alles verwacht. Kortom, ik was en ben nog steeds zo nieuwsgierig naar de overige boeken!! Cant wait to start with the other ones:D Nu al betekent dit boek voor mij het volgen van je hart, als onderliggende boodschap. Iedere zus krijgt een brief en vanuit daar begint er voor hun een heel nieuw avontuur. Dat vind ik mooi, juist ook omdat mijn eigen nieuwe avontuur ook is begonnen. Het is voor mij een mooie inspiratiebron. Hoe zit dat met jouw avontuur?? Is die van jouw avontuur ook begonnen?? Wil je een nieuw avontuur??

Most of you will know how it ends maar ik vind het een te leuk, mooi verhaal om hier niets over te delen. Mocht je net als ik zijn, altijd achter de trends aanlopen dan go read this!!! Aanrader, ik werd er erg blij van vanuit mijn bedje. Ik vind dit een heel fijn boek om eventjes te ontsnappen. De letters en het lettertype zijn heel erg duidelijk, dat is prettig. Er is veel ruimte tussen de letters en de letters zelf zijn vrij strak. Heb niet snel last van de dansende letters op papier! Yaayy 😀 Het enigste wat ik niet prettig vind aan dit boek is dat het boek vrij dik is en dus ook wat zwaarder… Vanwege mijn spierziekte heb ik moeite met het vasthouden van hele zware, dikke boeken. Ook dit boek moet ik echt ergens tegenaan leggen wil ik het wat langer kunnen lezen. Verder, topboek!!! Echt zeer zeker een aanrader. Hieronder heb ik nog even kort mijn review in puntjes gezet om nog eventjes te lezen als je niet alles wilt lezen:D

VerhaalGenreMakkelijk
hanteren
Letters/lettertypeWaardering
Top!!
Rustig,
Beeldend


Roman
Familie
Drama
Nee,
vrij zwaar boek
Mooii!!
Veel ruimte,
strakke letters
4/5 stars

See you next time!!

-xxx- Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.