Happy me happy rolstoel??

Die stoel I need that thing so so bad maar steeds vaker denk ik jaaaa tis wel een donker ding… Op dit moment heb ik nog een handbewogen Excel stoel. Tis er eentje met weinig kleur terwijl ik juist heel erg van kleurtjes houd! Dat is toch ontzettend zonde?! De laatste tijd merk ik dat wanneer ik me omring in meer donkere en zwarte kleuren ik me ook een stuk minder goed voel. Gek he? Maar ja that’s how I’m working. Van nature ben ik een heel gevoelig persoon en reageer snel op kleuren en geluiden. Positief en negatief gezien! Geloof dat hsp’er zijn ook wel bij mij past.

Typ je op Google rolstoelaccessoires in, dan krijg je allerlei sites. Maar geen sites met vrolijke en niet mega dure stuff voor je stoel….

Best raar besefmomentje zo van die kleuren van mijn kleding. Toen ik gisterenochtend mijn kleding voor de dag uitzocht zag ik ineens mijn kast. Toen realiseerde ik me nog meer dat het hele kleurenpalet van mijn kleding in verandering is!:D Eerst droeg ik vaak veilige kleuren zoals lichtblauw, zwart, grijs. Dat soort kleuren maar nu, nu ligt er ook wit, groen, paars en oranje bij. Grappig he?! Mijn boom is aan het veranderen en hoe zit het met die van jou??? Hihihihihi terug naar die stoel want ik begin weer lekker af te dwalen. Ik wilde zoeken naar leuke, hippe en niet dure accessoires die mijn stoel meer mij maken. I need that, I need it to be more me:D:D More colourssss:D:D

Mijn eerste zoektocht

Ik begon met zoeken naar accessoires op Google. Typ je daar rolstoelaccessoires in, dan krijg je heeel veel sites. Ik dacht yaayyy tot ik verder ging kijken… Het waren geen sites met vrolijke en niet mega dure stuff voor je stoel… Bummeeer dit. Hebben jullie hier ook naar gezocht, zoek ik verkeerd??? Ik hoooop zo erg dat ik gewoon heel hard verkeerd zoek maar of ik vind sites voor kids en daarna vind ik meer sites voor volwassenen en daar is het mega duur en alles is zwart/grijs…. Hello fabrikanten, why???? Just why?? We want colours tooooo!!

Dusssssss daar kwam ik niets maar dan ook niets verder mee. Uiteindelijk ben ik gaan nadenken, mijn zoektocht verbreed en mijn eigen creativiteit gebruikt. En daar heb ik wat dingetjes op gevonden

Washitape
rolstoelaccessoires

Dit is er eentje die ik zelf heb uitgedokterd!!!! Waarom washi tape niet gebruiken voor mijn rolstoel? Washi tape is te vinden in allerlei kleuren en met vormpjes en figuurtjes. Ik denk dat jullie ze bijna allemaal wel kennen, en waarom niet gebruiken voor mijn hoepels van mijn stoel?? Bedoel je kunt ze ook gebruiken om je nagellakpotjes te versieren waarom niet hiervoor.

Ik heb nu gekozen voor washitape van de Hema. Love those! Lekker vrolijk met de kleurtjes en het leuke is, ben je het na een tijdje beu dan verander je het weer. Zo moeilijk is het niet om het eraf te halen.

I like it! Vind het gezellig, het enigste waar je echt wel goed op moet letten zijn je inparkeerkunsten als je achteruit de lift ingaat ofzo. Als je dan ergens tegenaan komt met de hoepels, gaat de washitape vrij makkelijk kapot.. Maar goed, positief bekeken is het ook wel weer een graadmeter hoe het rolstoelrijden gaat :D:D

Bekerhouder

Deze heb ik gevonden op Aliexpress onder de kinderwagens… Niet specifiek iets dus wat bij rolstoelers staat maar tis wel mega handig!!! Zo heel lang zit ik nog niet in mijn stoel maar ik had wel snel last van mjin armen als ik achter in mijn tas moest gaan graaien en zoeken naar mijn beker. Dat hoeft nu niet meer!! Nu kan ik hem gewoon naast me neer zetten.. Love it!! Ennee nog een pluspuntje aan de binnenkant van de houder zit hetzelfde spul wat je vaak in koeltassen ziet. Als het straks warm word heb je dus vrij lang nog koud drinken!! Yaay yaayy 😀 Enne duur was tie helemaaaaaal niet

rolstoelaccessoires bekerhouder
Clips, ringen

Heb je dat wel eens? Een tasje achter je stoel hangen die dan tegen je wielen aankomt waardoor je tasje na een paar meter kapot gaat… Met als gevolg dat de inhoud zo op de grond ligt. Happend to mee……. Later kon ik er wel om lachen dat moet ik je toegeven!!! Maar echt handig is het niet, voor hetzelfde geldt had ik er pas veel later achter gekomen dat mijn tasje kapot was gegaan en waren er producten gebroken ofzo.

Maar oplossing is on the way!!! Ik vond deze clips of na ja ringen. Ik heb zo nog niet dus helaas geen real life foto nog maar vvia de link hierboven kun je zien hoe ze op de website eruit zien. Ze lijken me super handig, het is de bedoeling dat je ze bijvoorbeeld achter je rolstoel bevestigd of voor bij je voetsteunen. In ieder geval op een voor jou handige plek. En vervolgens kun je er van alles aanclippen als je het nodig hebt en dan kan het dus nooit meer tegen je wielen aankomen!! Yaay handig toch??

Dit waren de 3 dingen waar ik mijn Excel rolstoel nu mee heb opgevrolijkt. Met de tijd ga ik hem nog wel meer veranderen en aanpassen naar mijn smaak. Zal mij niets verbazen als ik over een tijdje ook een elektrische aansturing heb.. Dan komt er nog wel een nieuwe update van deze post! 😀 Hoe zit het met jullie? Rijden jullie ook in een rolstoel en wil jij hem ook graag opvrolijken?? Let me know below!!

See You next time!

-xxx- Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.