How to Relax??

Is dat niet het allerbelangrijkste, kunnen relaxen en genieten van de dingen om je heen???!!! Het klinkt misschien heel gek maar juist omdat ik ziek ben, heb ik geleerd wat belangrijk is in het leven. Daarvoor deed ik heel hard mijn best om maar mee te rennen in de samenleving.. Om op bepaalde leeftijd mijn opleiding af te hebben, een vriend te hebben. All that kind of stuff.

Nu weet ik dat dat niet belangrijk is. Ja tuurlijk wel een beetje, bedoel je moet wel een beetje een drijfveer hebben en dingen ondernemen, werken, nieuwe stappen maken in het leven enzovoorts… Maar juist dat afwisselen met momenten waar je intens van kan genieten. Of dat nu boeken, series of films zijn. Of uitstapjes naar de dierentuin! 😀 Dat is toch het mooiste wat er is??! Als je het mij vraagt wel in ieder geval 😀 Al die mooie dingen doe ik het liefste met de mensen die ik graag om me heen heb! Dan is het allemaal nog een beetje fijner. Genieten is echt het aller- allerbelangrijkste ever! Dan zie je pas echt dat leven heel erg fijn is.